Indicators on istanbul petek servisi You Should Know

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar 1 yıl garantilidir.

bu dediklerimden biri veya bir kaçınında sorun var ise petekleriniz ısınmaz veya bir kısım petek ısınır.

Piyasada 70 tl – 100 tl aralığında fiyat verenlere dikkat edin. Petek temizliği bu fiyatlara yapılacak işlem değildir, paranızı çöpe atmayın. En etkili ve kaliteli petek temizliği için firmamızı tercih edin.

You are utilizing a browser that isn't supported by Fb, so we have redirected you to definitely a less complicated Edition to give you the finest practical experience.

Petek temizliği yaptırırken kimyasal ilaçlar tercih edilir. Bu sebeple İstanbul radyatör petek temizliği hizmeti deneyimli ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır.

Basit bir işlemdir ince düz bir tornavida ile peteğin üst tarafında bulunan hava alma yerinden dikkatli bir şekilde yapabilirsiniz.

Kombi petek bakımlarımızı ve arızalaromızı hakki ile yapiyoruz begenmeyene üçreti iyade ediyoruz dogru iş yapmak bizim adımız

Boya alçı stropiyer duvar kağıdı işleri yapılır.kombi bakımı petek temizlik işlerinide yapılır.

You might be using a browser that isn't supported by Fb, petek servisi so we've redirected you petek servisi to a simpler Model to provde the greatest encounter.

Merhabalar siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tecrübeli ekibimiz ile 7/24 uygun fiyatlı kaliteli hizmet vermek için sizlere yardımcı olmaktan onur ve gurur duyuyoruz

Petek temizliği yaptırdım. İşini hakkıyla yapan güzel bir insan. Ben çOkay memnun kaldım herkese tavsiye ederim

İstanbul çok kalabalık bir şehir bu petek servisi sebeple belli bir zaman sonra binalarda kirlilikler ortaya çıkabiliyor. Özellikle birçAlright istanbul petek servisi binada hala eski radyatör ve peteklerin kullanılması İstanbul’da petek temizleme hizmetine olan ihtiyacı artworkırıyor.

Tesisat temizlemek son derece önemlidir. Her sene olmasa dahi iki senede bir bu işlemlerin yaptırılması çOkay ciddi anlamda avantajlar sağlar.

Belirtilen saatte petek servisi gelindi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi 40-45ile ısınıyor Çok teşekkür ediyorum

Report this wiki page